„Čuchnutí“ k Naučné stezce Cestou husitských hejtmanů

Posted by on 27.2.2016

Tak o dnešním sobotním dni jsme si s páníčky udělali jen takovou lehkou krátkou prochajdu nedaleko Kutné Hory u obce Chlístovice okolo zdejší zříceniny Sion a tím jsme jen „čuchli“ na začátek Naučné stezky Cestou husitských hejtmanů.
Dnešní krátkost našeho výletování byla zapříčiněna mým momentálním marodným stavem, kdy prý mám nějaký zánětový fujtabl uvnitř sebe a k tomu ještě fujtabl od klíšťat, takže užívám nějaké divné „granulky“, které vypadají jako granulky, ale jimi nejsou a chutnají divně (resp. nechutnají vůbec), a i díky nim mám být v relativním klidu. Avšak asi po třech dnech polehávání mi značně pookřálo, takže jsem si na prochajdě chtěla ty „prolenošené“ dny vynahradit, takže jsem pobíhala a lítala jak utržená ze řetězu, což páníčci na jednu stranu oceňovali, že je mi očividně líp (ťuk, ťuk), ale na druhou stranu mne zase museli v mé lítavičnosti trochu nedobrovolně omezit z chvilkového volna na můj procházkový „špagátek“, abych se skutečně udržovala v klidu. 🙂

Jinak na místě bylo moc pěkně, hezký lesík, možnost spousty čmuchání, protékající vodička, takže se sem určitě ještě vrátíme na důkladné prozkoumání celé stezky.

 

20160227_142235

S Janem Roháčem z Dubé 🙂

A dokonce i za takto krátkou prochajdu panička stihla udělat i nějakou tu fotodokumentaci, která je dostupná TADY

Comments are closed.