13. a 14. měsíc za mnou :-)

Posted by on 27.6.2013

Tak je mi zase o nějaký ten měsíc víc, tak jsem paničku (zcela nenásilně) donutila, aby mi zveřejnila novou várku fotek, abyste si mne mohli zase nově prohlédnout.  Během této doby jsem v sobě objevila nové vlastnosti:

  • kleptomanství (dle paničky kradení) – nejraději si bez dovolení zapůjčuji boty od páníčků z botníku a mám strašnou radost z toho, když se rozčilují, kdo jim zase vzal tu jejich botu a kde ji najde. Ničit ty boty mne nebere, tak si je jen lehce ožužlám, oslintám a když páníčky nehubují, že jsem si něco „zapůjčila“ tak to nechám být a jdu koumat něco jiného.
  • demoliční nadání – jakmile na své hračce objevím jakoukoliv malou dírku, dobývám se do ní do té doby, než z ní nastane velká díra a hračka je v tu chvíli již nehračkou. To samé panuje v případě, pokud mi panička dá na hraní nějaký hadr. Chvilku mne baví se o něj přetahovat, ale pak si ho nechám sama pro sebe a rozkousávám jej na malé kousky. Víte, jaká je to paráda, ten trhací zvuk?
  • cit pro bezva „sprchu“ – tím prosím rozumějte objevenou zálibu buď v procházení se či běhání v mokré trávě či obilí, proložené mým hraboškým uměním. Panička je z toho vždy unešena…

Tyto mé nově nabyté vlastnosti jsou částečně dokumentovány v galerii 13. měsíc, procházka v řepce a 14. měsíc.

Víc asi není třeba komentovat. 🙂

 

Comments are closed.