Já cestovatelka

Posted by on 26.8.2013

V měsíci srpnu jsme si s páníčky (zejména z důvodu pěkného a ne tak horkého počasí) udělali několik cestovatelských výletů.

17.8.2013 jsme se byli podívat na Máchově jezeře. Jelikož u nás nějaké rybníky či nádrže na koupání nejsou, bylo to pro mne poprvé, co jsem byla u tak velké „louže“. Paničce se nakonec povedlo mne do té vody namočit více než jen po břicho a dokonce jsem uplavala i několik svých prvních temp. Ale byla jsem z toho spíš taková vyjukaná, ale příště to snad bude lepší.

18.8.2013 jsme zajeli zase k vodě, tentokrát na Stvořidla u Ledče nad Sázavou. Vycachtala jsem se pěkně v řece, udělali jsme si pěknou procházku lesem a po louce a při občerstvovací zastávce páníčků v jednom bufetu „pokecala“ s psím kamarádem (černým kudrnatým voříškem).

24.8.2013 jsem se s páníčky vydala až k Děčínu na rozhlednu Vysoký Sněžník. Počasí nám zde vyšlo parádně, krásně jsem se proběhla v lese, páníčkové se byli podívat na tamní rozhledně a příjemně unavení jsme se následně vraceli k domovu.

25.8.2013 jsme pro změnu zvolili zase jiný směr a vydali jsme se k vodní nádrži Velké Dářko (říká se jí „moře Vysočiny“). Ačkoliv počasí vypadalo tak, že každou chvíli pořádně zmokneme, po celou naší návštěvu vydrželo a my se s páníčky mohli pokochat tamním lesním okolím a klidem. Na jedné občerstvovací zastávce páníčků jsme potkali skoro stejně starou psí slečnu zlatého retrívra, tak nás páníčkové nechali spolu chvíli na volno blbnout a honit se. Byly jsme do této naší hry tak zabrané, že jsme málem zbořili 2 stolky a lavice u nich, čímž jsme pěkně pobavili moje i kámoščiny páníčky.

Nacestovali jsme toho dost co? 🙂

Comments are closed.