RTG na DLK a DKK

Posted by on 7.9.2013

Dnešní den pro mne znamenal trošku zvláštní výlet. Jeli jsme k panu MVDR. Deckerovi do Krchleb na kontrolní rentgeny loketních a kyčelních kloubů. Osobně jsem si myslela, že to bude nějaký výlet s páníčky někam kdoví kam, kde se zase pěkně proběhnu, paníčkové si něco prohlédnou a pojedeme domů. A ono ne. Když jsme vystoupili z auta, zamířili jsme k takovému normálnímu domečku – usoudila jsem, že teda asi k někomu jen tak na návštěvu. Vešli jsme dál a já už začala tušit, že to sice bude návštěva, ale nebudu z ní nadšená, bude se jednat o návštěvu u psího pana doktora (poznala jsem dle typického doktorského pachu), tudíž jsem chtěla odcházet. Ale pan doktor byl hodný, nějak mne „pohladil“ na přední pacce a pak už si nějak nic moc nepamatuju, proto předávám slovo paničce.

Po uspávačce mne pan doktor jasně a profesionálně navigoval, co a jak mám s Celestou dělat, aby RTG snímky vyšly tak, jak mají a byly vyhodnotitelné. Celesta celý RTG proces v klidu prospala. Snímky se zdárně zdařili a nastal krok odborného vyhodnocení a výsledky jsou výborné:

  • DLK 0/0
  • DKK 0/0

Takže vynikající výsledek. Velmi za podíl na tomto úžasném výsledku děkujeme rodičům naší Celesty (Aschley a Cirovi) a také paní chovatelce Zdeňce.

Cestu domů Celesta celou prospala (v autě byla tak neslyšná, že jsem se vícekrát musela podívat, jestli ji vůbec s sebou v autě máme). Po příjezdu domů se již tak nějak lehce probudila, ale vypadala jak po pěkném flámu, takže to za chvilku zase zalomila. Ve své klasické živé a akční kondici byla zase večer.

Comments are closed.