Lesní ťapkání u Červeného Kříže aneb Hledá se Viky!

Posted by on 11.2.2018

Tuto neděli jsme se s páníčky rozhodli, že zkusíme v rámci našeho výletování spojit příjemné s užitečným a zapojit se tak naší troškou do mlýna ohledně ztracené berňačky Viky.

Vydali jsme se tak na benzinku OMW Pávov, směr Praha (právě nedaleko Červeného Kříže u Jihlavy) a odtud s pátracím odhodláním vyrazili do zdejšího lesa a koukali, ohlíželi se a hledali. Ťapkali jsme jsme nejprve po různu na neznačených lesních cestách, zvládli minout také i Zahrádkářskou studánku až jsme se dostali k chatičkám na okraji Antonínova Dolu a pomocí další neznačené lesní cesty jsme se dostali až na modrou barvičku, jíž jsme se pak dočasně drželi, díky ní jsme prošli podchodem pod dálnicí D1, minuli studánku Anežku a studánku Elišku a dorazili k rozcestí Vysoký Kámen. Zde jsme se napojili na barvičku zelenou, kde na nás čekala Žandova studánka, přičemž od ní jsme to zase bezbarvě vzali k rozcestí Miska a odtud dále po zelené. Na její trase na nás čekala studánka Emanuela, načež posléze jsme se odklonili směrem k dálničnímu nadjezdu a po kousku silnice se tak dostali zpátky na náš start.

Studánková trikolorní lady 🙂

Ačkoliv jsme měli oči celou dobu řádně na šťopkách, bohužel samotnou berňačku Viky jsme neobjevili, nezahlédli a k naší lítosti ani neobjevili nějakou stopu, která by zde naznačovala její přítomnost. 🙁

Tady všude jsme se snažili hledat…

Snad se, holka, najde a bude v pořádku…

Fotogalerie z tohoto pátracího jihlavského výletu  je TADY

Comments are closed.