Fanny 2. narozeniny

Posted by on 12.4.2020
Kromě dnešního výletování nás o dnešní neděli čekala ještě jedna událost (velmi příjemná) a to hezká oslavička, jelikož moje „skoroségra“ Fanny dnešního dne slavila své 2. narozeniny

Oslava se opět konala v „boudičce“ u páníčků, kdy panička opět připravila dortíky a to jeden pro oslavenkyni Fanny a jeden i pro mne jako gratulantku (nebylo by přece fér, abych jen smutně koukala na to, jak se milá Fanny krmí, a mne kručí hlady v bříšku). 

Panička opět otravovala s nezbytnými oslavovými čepičkami na naše kebulky, ale to nás s Fanny nemohlo rozházet, byly jsme celé nažhavené na ty krásně vonící dortíky, takže trpělivě jsme nějaké ty čepice přečkaly (a ty to dokonce i docela přežily). 

Dortíky byly fakt vynikající, byly v nich samé moc dobré věci, které máme s Fanny moc rády (paničko, moc moc děkujeme!), přičemž jsme se psově s Fanny fakt shodly na jedné významné závadě těch dortíků – byly zase nějaké moc malé, že nám na úplně příliš dlouho nevydržely, takže jsme mističky, v nichž byly připravené, musely řádně vylízat, aby tam nezbyla žádná jídlová „šmouha“ a nedošlo tak k významné národohospodářské škodě. 😉

A mám tady ještě i vzkaz od Fanny:

Všem svým F-kovým sourozencům přeji s páníčky a s Celestou vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka (to je nejdůležitější!).

Gratulantka Celesta a oslavenkyně Fanny

P.S. Jestli chcete vidět chutnost dortíků od paničky naživo, tady máte k tomu i  -> LIVE VIDEO <-.

Na celkovou  fotogalerii z proběhlé oslavičky  můžete „hodit očko“   ♥ TADY ♥

Comments are closed.