Výstup berňáků na horu Blaník 2013

Posted by on 26.12.2013

Dnešního dne jsem se s páníčky vydali nedaleko od nás na již 6. pořádaný ročník výstupu berňáků na horu Říp (pro nás to byl 2. ročník). Ačkoliv je prosinec, kdy by se čekal sníh, počasí vypadalo spíše na jaro, takže většina z nás chlupáčů byla v těch našich zimních kožichám nahoře u rozhledny dost ufuněná. 🙂
Po výšlapu nahoru ku rozhledně jsme se my přítomní hafani „spočítali“ zápisem na prezenční listinu účastníků a v součtu nás vyšlo 71 zúčastněných kusů. Nebyli mezi námi jen berňáci, ale i jiná plemena (mj. irští vlkodavové, stafordi, border kolie, applíci,…), což nikomu nevadilo a všichni zapadli do psí „rodiny“.
Na akci jsme jako poděkování každý obdržel pamětní list, krásně malované perníčky a pestrobarevnou kokardu. Při této příležitosti se vybírali i korunky pro občanské sdružení Berňáci v nouzi a povedlo se vybrat 4 012 Kč, což je super.
Na výstupu jsme se potkali také s mamkou Aschley, babičkou Babettkou, bráchou Cargem, skoroségrou Beatkou, kamarádem Maxíkem a holkama stafordkama. Bylo tam moc fajn a už se nyní těšíme na další ročník.

Tady jsme všichni berňáci z „naší rodinky“ zvěčněni (mne se nechtělo se utiskovat ve skupince, tudíž zase couvám a ostatní se mne snaží nalákat. Tímto se omlouvám, s paničkou se to snažíme trénovat, tak snad příště. Mám holt ráda kolem sebe prostor…). Jmenovitá skladba je: Cargo, Celesta, Beata, Aschley, Babetta, Sorbon, Casiopea.

261220134143

„Naše“ rodinka

Další fotky z této super akce najdete  tady ve fotogalerii.

Comments are closed.